Bananenpannenkoek
Maak een gezond ontbijt van rijpe bananbananen
Servings: 1 persoon
Ingrediënten
- 1 rijpe banaan
- 1 ei
- 1 eetlepel volkorenbloem
- 1 eetlepel havervlokken
- 1 theelepel roomboter/kokosolie of olijfolie vierge
- 1 eetlepel appelstroop
Instructies
- Voorbereiden Schil de banaan en breek hem in 4 stukjes en doe in de beslagkom. Prak met een vork de banaan fijn. Breek het ei en voeg bij de banaan in de beslagkom. Roer door met een vork. Voeg 1 eetlepel bloem toe en vervang de vork door een garde. Even goed kloppen. Voeg de havervolken toe en roer nog even door.Bakken Beetje roomboter of kokosolie in een koekenpan verwarmen. Het beslag in de pan doen. Beslag over de hele pan verdelen. Zorg dat de warmtebron lag staat. En dan even wachten. Zodra de bovenkant van de pannenkoek er droog uitziet en de pannenkoek los van de pan komt, dan is het tijd om je bananen pannenkoek om te draaien en de andere kant te bakken. Serveren met 1 eetlepel appelstroop.
Notities
Variatietip: Vervang de appelstroop door appelreepjes die je meebakt.