Geschiedenis van mijn thuiscursus. In 1997 ben ik op een zolderkamer gestart met mijn bedrijfje. Vanaf 2000 huurde ik een praktijkruimte en al snel werd ik gevraagd voor interviews. Mijn eerste interview was meteen landelijk in de ParaVisie, een maandblad. De journalisten vroegen om een actie voor de lezers. Ik besloot mijn cursusmap van 100 A4tjes als actie te doen. Ik dacht misschien moet ik daardoor een paar keer die 100 A4tjes printen en ik een map stoppen en op de post doen. Dat was een onderschatting. Ik heb in 6 weken tijd bijna 1000 mappen gemaakt. De printer moest ook in het weekend op volle toeren draaien. Ik heb extra hulp in moeten schakelen om alles verstuurd te krijgen. Voor het volgende landelijke interview dacht ik, dit moet anders. Zo maakte ik een thuiscursus van die 100 A4tjes. Stel dat er nu weer reacties zouden komen dan kom ik het makkelijker aan. Het interview was in Weekblad Vriendin, ik dacht dat dit interview niet zoveel reacties zou geven want het is een weekblad en was ook nog zomervakantie. Het bleek een interview te zijn van 4 volle pagina’s en ook toen weer liep het storm. Gelukkig had ik inmiddels net een website en kon ik iedereen die wilde makkelijker begeleiden.
Volledig herschreven thuiscursus. In de loop der jaren heb ik deze thuiscursus steeds aangepast aan de nieuwste inzichten. In Voedingsland verandert er veel. Toen ik in 1997 startte adviseerde ik nog light frisdrank en was frisdrank met suiker een afrader. Nu is frisdrank met suiker én frisdrank light een afrader binnen mijn methode. Verbieden doe ik niet aan. Iedereen maakt zijn eigen keuzes. En 80% gezond is genoeg! Zo houd je ruimte voor een keer iets minder gezonds. Het gaat om de balans. Mijn thuiscursus en methode heb ik volledig herschreven in mijn meest complete thuiscursus ooit. Geen 13 weken dit keer maar 20 weken.
Wat zit er bij de thuiscursus?
- Bea’s Methode deel 1 Ontbijt en drinken.
- Bea’s Methode deel 2 Lunch en tussendoortjes.
- Bea’s Methode deel 3 Warme maaltijd en weekmenu’s.
- Mijn nieuwste boekje: Gezonde darmen, platte buik.
- Mindfull eten van Ingrid Molen bewustzijns- en mindsetcoach.
- Extra recepten, informatie en weekmenu’s.
- Whatsapp contact met Bea mocht je vragen hebben.
Wat kost dit? Mijn vernieuwde thuiscursus van 20 weken met 2 mails per week kost € 97,-. Omdat ik weer lid ben van de beroepsvereniging BGN wordt mijn thuiscursus vergoedt bij vele aanvullende zorgverzekeringen in Nederland. Zie hier het nieuwsbericht daarover.
Meld je hier aan voor mijn vernieuwde thuiscursus.
De eerste 50 mensen die zich aanmelden kunnen deelnemen. Daarna gaat de cursus offline, omdat ik geen honderden mensen tegelijk kan begeleiden.
Liefs van Bea.
PS. De foto is uit 2002 uit Weekblad Vriendin.