Weekmenu magazine December


Weekmenu magazine December

December een maand om af te vallen? Ja, het kan echt. En je hoeft geen feestje te missen noch alleen maar sla te eten.

Hoe dan? Afvallen is een kwestie van goede planning. Planning kost extra tijd. Met een druk leven, werk en gezin schiet de tijd een om een goede planning te maken er vaak bij in. Vooral als je ook nog rekening moet houden met voldoende eiwitten, niet teveel vetten en koolhydraten. Daarnaast moet er gevarieerd worden en ook vitamines en mineralen zijn belang. En vergeet je niet om ook vis aan je menu toe te voegen? Al met al een ingewikkeld proces.

Voeding is al vanaf 1997 mijn vak. Ik heb de planning alvast voor je gedaan. In het weekend en op de bekende feestdagen gebruik ik mijn basisdieet en met heerlijke recepten die een stuk minder kilocalorieën bevatten dan de gebruikelijke decemberkost. Op de dagen dat het kan, gebruik ik mijn intensiefdieet. Zo kun je zelfs in december afvallen. Jezelf uithongeren is nergens voor nodig. Mijn klanten zeggen al jaren dat ze bij mijn methode juist meer mogen eten dan bij de bekende afslankmethodes. Het is geen kwestie van minder eten maar van gezonder eten.

Vanaf 30-11-2017 is mijn nieuwe weekmenu magazine via mijn webshop en in alle boekhandels verkrijgbaar voor slechts €4,95. Via mijn webshop is er vanaf 30-11-2017 ook een Ebook verkrijgbaar voor slechts € 3,95.

Via mijn webshop betaal je in november 2017 geen verzendkosten bij bestelling van het weekmenu magazine. Verzendkosten voor Nederland zijn € 2,49 en voor Belgie zijn de verzendkosten € 4,20.
http://beapols.nl/product/wm-december/