Elke 4 weken een nieuw weekmenu magazine


Elke 4 weken een nieuw weekmenu magazine

Voedingscoach en dieetauteur Bea Pols geeft elke 4 weken een Weekmenu Magazine uit.

Heerhugowaard, 01-02-2018 – Voedingscoach en dieetauteur Bea Pols komt met iets nieuws. Een magazine met vier gezonde weekmenu’s om af te vallen. De magazines bevatten twaalf, makkelijk te maken, smakelijke en gezonde recepten. Daarnaast heeft ze ook een nieuwe website in het leven geroepen met meer informatie en achtergronden, weekmenumagzine.nl. De website met meer recepten, nieuws en een column van Bea gaat 8-2 a.s. live. Bea is al 20 jaar met dit vak bezig en ziet veel onzin en nepnieuws over afslanken voorbij komen. Zo wordt door anderen nog steeds light producten geadviseerd, terwijl toch al langer bekend is dat juist light producten zorgen voor een slecht werkend verzadingssysteem. Hierdoor wil je de hele dag eten. Niet handig als je wat kilo’s kwijt wilt. Het testnummer van december is goed ontvangen. Vandaar dat ze nu elke 4 weken een magazine uit gaat geven. Winterse gerechten weekmenu magazine verschijnt 9-2 a.s. zowel als A5 boekje en als ebook.

Waarom een magazine in plaats van een boek?
Een magazine van 32 pagina’s is
– goedkoop. Slechts € 3,95 voor het A5 boekje en € 2,95 voor het ebook.
– makkelijk. Je hoeft geen kilocalorieën, geen punten te tellen, geen verpakkingen in de winkel uit te pluizen of te rekenen of je dagmenu voldoende eiwitten, niet te veel vet en niet teveel koolhydraten bevat. Dit heeft de auteur al voor je uitgezocht.
– seizoensgebonden weekmenu’s en recepten. Hierdoor zijn de ingrediënten goedkoper en beter voor het milieu
– altijd actueel omdat de druktijd van een magazine veel korter is dan voor een boek

December Weekmenu Magazine ISBN: 978-94-91817-14-4 € 4,95
Winterse gerechten Weekmenu Magazine ISBN: 978-94-91817-15-1 € 3,95

Kies hier voor alle opties van het Weekmenu Magazine boekje.
Kies hier voor alle opties van het Weekmenu Magazine ebook.
Kies hier voor alle opties van de vernieuwde thuiscursus inclusief Weekmenu Magazine.