Voedingsadvies

Voedingsadvies

Gediplomeerd gewichtsconsulent, gecertificeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Deze combinatie zorgt er voor dat je bij mij in goeden handen bent. Ik werk met weekmenu’s op maat en geef een persoonlijk voedingsadvies. Geen koolhydraatarme voeding of pillen of poedertjes om snel af te vallen. Ik werk met normale voeding. Je hebt zelf de keuze om aan te geven wat je doelen zijn en ik geef je de tools om je doelen te halen. We werken hierbij met een stappenplan zodat je gaat werken aan een gezonder voedingspatroon. Ook advies wat betreft bewegen en sporten komt in het stappenplan aan bod. Als coach ben ik in staat om je te motiveren om het programma vol te houden en waar nodig zullen we de stappen aan passen. Voor iedereen die op een gezonde manier aan wil komen of af wil vallen. Dit kan via een persoonlijk traject of via een thuiscursus. Afslanken voor volwassenen kan ook in groepsverband. Met de groep zijn er acht lessen en daarnaast zijn er 2 individuele consulten. De nieuwe afslankgroepen starten op maandag 6 februari 2017 om 9:15 uur en om 19:15 uur.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden zie de webwinkel.

Bijhouden wat je eet en drinkt en hoeveel je beweegt,geeft je inzicht in je gewoontes en is een goed middel om stap voor stap je gewoontes te veranderen. Voor aanvang van een eerste afspraak zal ik je vragen om een vier dagen een eetdagboek bij te houden. Klik hier voor mijn eetdagboekformulier en start met invullen.

Auteur van ‘Afslanken & persoonlijke¬†groei’, ‘Kids op dieet’ en ‘Afslanken met Bea is een feestje!’¬†
Daarnaast verzorg ik lezingen over gezonde voeding en overgewicht bij kinderen en ben ik als spreker te boeken bij Zij Spreekt.

Langedijk
Natascha Wieten werkt in Langedijk met mijn methode. Voor meer informatie, bekijk haar website.