Afslanken of aankomen

Afslanken of aankomen

Gediplomeerd gewichtsconsulent, gecertificeerd voedingscoach, orthomoleculair voedingsdeskundige en ervaringsdeskundige. Deze combinatie zorgt er voor dat je bij mij in goeden handen bent. Ik werk met weekmenu’s op maat en geef een persoonlijk voedingsadvies. Geen koolhydraatarme voeding of pillen of poedertjes om snel af te vallen. Ik werk met normale voeding. Je hebt zelf de keuze om aan te geven wat je doelen zijn en ik geef je de tools om je doelen te halen. We werken hierbij met een stappenplan zodat je gaat werken aan een gezonder voedingspatroon. Ook advies wat betreft bewegen en sporten komt in het stappenplan aan bod. Als coach ben ik in staat om je te motiveren om het programma vol te houden en waar nodig zullen we de stappen aan passen. Voor iedereen die op een gezonde manier aan wil komen of af wil vallen.

Afslanktherapeut.
Als afslanktherapeut ben ik gespecialiseerd in mensen met langdurige en meerdere gezondheidsklachten. Een voedingsadvies is niet altijd voldoende om het patroon te doorbreken. Afvallen lukt bijvoorbeeld niet als er op celniveau allerlei tekorten zijn, zoals bij een tekort aan vitamine B12 en vitamine D. Ik ben opgeleid om capilair bloed te prikken (vingerprikje). Dit bloed stuur ik met een vragenlijst naar een lab waar het onderzocht wordt op een aantal reguliere en alternatieve waarden. Soms heeft de ziekte zich nog niet gemanifesteerd maar is dit in het bloed al wel zichtbaar. Het bloed wordt uitgebreid gescreend op schimmels, bacteriën, vitamine en mineralen. Dit is een holistische aanpak en geeft vaak bijzondere uitkomsten. Zodra de uitslag binnen is, bespreken we de uitkomst en eventueel het suppletieadvies. Met de juiste combinatie kom je sneller en beter in je vel te zitten. Afvallen gaat hierdoor makkelijker en de kans op terugval is een stuk kleiner omdat er door de suppletie tekorten aangevuld zijn. Veel mensen die jarenlang het ene dieet na het andere volgen zijn op vitamine en mineralenvlak ondervoed. Niet gek dus dat je lichaam er een keer de brui aan geeft. Toch?

Auteur van ‘Afslanken & persoonlijke groei’, ‘Kids op dieet’, ‘Afslanken met Bea is een feestje! en de Weekmenu Magazines’ 
Daarnaast verzorg ik lezingen over gezonde voeding en overgewicht bij kinderen.

Langedijk
Natascha Wieten werkt in Langedijk met mijn methode. Voor meer informatie, bekijk haar website.