Wraps

Wraps

Benodigdheden
250 gr. Bloem, 150 ml. Lauwwarm water, snufje zout,
1 tl. Baksoda, 1 el. Olijfolie eventueel.
Benodigdheden vulling
Groente naar keuze, ui, knoflook, paprika, prei, tomaat,
Rundergehakt en gehaktkruiden, kokosolie/roomboter, geraspte kaas.

Bereiden
Meng alles door elkaar. Is het deeg te nat voeg dan nog wat bloem toe, is het deeg te droog dan kun je nog meer water toevoegen. Laat het deeg even 10 miniuten afgedekt rusten. Was de groente, schil indien nodig en snij alle groente in kleine reepjes of blokjes. Bak het gehakt rul in een pan en als dit bijna gaar is kun je de groente even 5 minuten mee fruiten. Dit kan het beste in een wok of pan.
Verwarm wat kokosolie in een koekenpan, zodra dit gesmolten is dan 1 soeplepel van het beslag in de pan doen, ronddraaien om beslag te verdelen en op een laag vuur dit even kort bakken. Wrap omdraaien en andere kant bakken. Dan de wrap op je bord leggen en over de helft van de wrap de vulling naar keuze doen en andere helft dichtvouwen en eet smakelijk. Als je wilt kan er nog wat geraspte kaas over.

Glutenvrije wrap
Benodigdheden
200 ml. boekweitmeel, 400 ml. water, zout.
Bereiden
Meng alles door elkaar in een beslagkom. En bak de wrap zoals hierboven staat. Deze hoeft niet te rijzen.