Consulten in Alkmaar


Consulten in Alkmaar

Vanaf deze maand zal ik wekelijks 1 of 2 dagen in Alkmaar zijn voor consulten. Voor degene die een extra stok achter de deur nodig hebben, is de mogelijkheid om een consult te boeken met mij.

Voorafgaand aan de intake ontvang je per mail een vragenformulier wat je in kunt vullen en mee kan nemen op de afspraak of vooraf kunt mailen naar mij. We gaan samen op zoek naar alle oorzaken en maken een reëel plan van aanpak. Tijdens de vervolgconsulten bespreken we de voortgang en de mogelijke problemen die je tegen komt. Voor elk probleem is een oplossing.

Uiteraard hoort een uitgebreide weging er ook bij. Zo geeft mijn weegschaal niet alleen je gewicht en je BMI aan, maar ook je vetprecentage, je spiermassa en je stofwisselingssnelheid. Zo kunnen we op meerdere vlakken je vorderingen volgen. Het kan namelijk best wel eens gebeuren dat je in kilo’s niet afgevallen bent, maar dat je vetprecentage wel omlaag is gegaan. Vaak komt dit omdat je meer gaat sporten en je spiermassa toeneemt. Spieren zijn zwaarder dan vet, dus vandaar dat is dit niet altijd kunt zien op de weegschaal. Juist als je weet dat vetpercentage afgenomen is en je spiermassa toegenomen is, kan dit je juist stimuleren om door te gaan. Vooral ook als je weet dat vet voornamelijk verbrandt wordt in spieren. Dus hoe meer spieren, hoe hogere vetverbranding.

De gehele maand mei 2016, hebben we een leuke actie. Boek je een intake consult in Alkmaar? Dan ontvang je mijn boek Afslanken met Bea is een feestje! gratis.

Tot ziens, in Alkmaar!
RTC Offices,
Jan Ligthartstraat 1,
1817 MR ALKmaar.