Afslanken met Bea is een feestje!


Afslanken met Bea is een feestje!

Bea Pols en het ontstaan van Bea’s methode.
Bea Pols gewichtsconsulente en voedingscoach heeft zelf jaren geworsteld met haar gewicht. Ze volgde het ene crashdieet na het andere. Afvallen was vooral een kwestie van discipline en afzien. Het resultaat was nooit blijvend. Logisch want door het weinige eten werd haar stofwisseling langzamer en werd er steeds minder verbrandt. Daarnaast werd de psychologische honger steeds groter, waardoor de eetbuien zich afwisselde met periodes van streng lijnen. Genieten van eten deed ze al jaren niet meer, eten was vooral calorieën tellen en gaf veel schuldgevoel.

Afslanken moet een feestje zijn!
Het kan ook anders ontdekte ze. Ze ging meer eten om haar stofwisseling aan het werk te houden en maximaal te verbranden. Daardoor kon ze weer genieten van eten, hierdoor bleef de psychologische honger laag. Bea viel hiermee 40 kilo af. Dit is de basis geworden van Bea’s afslankmethode. De weekmenu’s zijn zo samengesteld dat je verantwoord en langzaam af gaat vallen door je stofwisseling maximaal aan het werk te zetten. Terwijl jij weer kunt genieten van eten in plaats van calorieën tellen. Niets geen loze beloftes om snel af te vallen, deze methode heeft zich in de praktijk (vanaf 1997) al ruimschoots bewezen. Afslanken met Bea is echt een feestje!

Het boek Afslanken met Bea is een feestje! kost nu € 14,95 en is verkrijgbaar bij bol.com en in alle boekwinkels in Nederland en Vlaanderen.
ISBN: 978-94-91817-07-6